30.9.09

Haka



Sene 2005 . Haka dansının günümüzdeki halinin ilk performansı . Bahtsız takım ise GÜney Afrika
(umaga nesin sen ? )

29.9.09

Bir Become A Legend hikayesi #2

Sezon 2

1.Devre

Takım : Westham United Football Academy

Salary = 550 Maç sayısı : 24 Gol : 3 Asist : 2 Rating : 6.18

Westham da ikinci maçta yedek kulübesindeydim . 60 da oyuna girdim . 1-1 giden maçta topa ilk dokunuşumda bombeli bir orta açtım ve Ljungberg’in uçan kafasıyla maçı 2-1 kazandık . ilk 11’e geçişim 5. Haftada olacaktı fakat stoke city maçına denk geldiği için teknik bir nedenle o maçı geçtim . Westham’da yarım sezon anca dayanabildim çünkü CF demelerine rağmen CMF oynadım . Devre arasında Evertondan gelen teklifi değerlendirdim çünkü orada 4-5-1 forvetin arkasında oynama şansım olacağını düşündüm .


2.Devre

Takım : Everton FC

Salary = 680 Maç sayısı : 17 Gol : 6 Asist : 3 Rating : 6.38

Evertonda ilk maçta yedek kulübesindeydim . Rakip ManUtd . 65 te oyuna girdiğimde 1-0 gerideydik . 1 gol attım bir de penaltı yaptırdım . 2-1 kazandık . ilk11e ise 6. hafta şampiyonlar liginde Atletico Madrid’e karşı girdim . 2 gol attığım maçı 4-2 kaybettik . Westham’daki CMf eziyetinden sonra burada forvetin arkasında AMF oynamak ilaç gibi geldi . Sezonu 6. Sırada tamamlayıp Masters Cup a gittik .



Premier League kan kaybediyor


Transferlerle değil ama herkesin imrendiği fair play ve organizasyon kalitesine aldığı darbelerle kan kaybediyor Premier League . Önce oskarlık penaltılar , ardından kareteci Adebayor , üstüne tarihe geçen enfes derbinin ardından taraftar olayları ( craig bellamy) . Bu arada da Westham-millwall derbisindeki olaylar patlak verdi ; Stat dışında bıçaklanan bir taraftar , 3 kez duran bir maç , sahaya giren 50 westham taraftarı . Ve jose mourinho'dan miras polemikler ...

Adana Demir Spor - Livorno




Olmaz sandık . Çok güzel oldu

28.9.09

fifa 2010 yeni ciciler




Fifa10'dan yeni hareketlerin video'su . Video'nun sonunda Zlatan İbrahimovic'in topuk volesi var . Gerçek görüntüler eşliğinde. Bu arada oyunun korsanı orjinal çıkış tarihinden bir ay önce internete düştü bile ...

26.9.09

Bir Become a Legend hikayesi #1

Sezon 1

Takım : Ajax

Salary =150 Maç sayısı : 22 Gol : 9 Asist : 2 Rating : 6.31

İlk sezonum Ajax’taydı . Yedekten girdiğim maçlarda tek striker , ilk 11 oynadığım maçlarda da striker arkası AMF oynadım . Tabi sınırlı yetenekler elverdiğince iyi bir sezon geçirdim ve birkaç takımdan teklif aldım . Lig kupası dışında ekstra maç şansım olmadı . En iyi iki teklif 550 salary veren Bordeaux ve Westham’dan geldi . Bordeaux , benim de Ajaxla beraber içinde bulunduğum Karma ligde 5. Olmuş , Şampiyonlar ligi elemesine kalmıştı . Westham ise Premier Ligde 3. olmuş ve Şampiyonlar Ligi elemesine katılma hakkı kazanmıştı . Bordeaux teklifinde SMF-AMF , Westham sa CF mevkii için ilgilendiğini söyledi . Seçimimi Westham dan yana kullandım , çünkü şampiyonlar liginde ilerleyebileceğimizi düşündüm . Ve westham ile kariyerim Premier Lig sahnesine atladı . ( Genç bi oyuncu için en önemli şey , dahil olduğu takımın çok fazla maç yapmasıdır. Bu yüzden , kupalarda oynayacak bir takım seçmek önemli . 17 yaşında fazladan 8 maç demek , fazladan 1 rating demektir ).

25.9.09

Bir Become a legend Hikayesi



Pes 2009'da oynadığım bir karakterin hikayesini yazıyorum seri olarak . Kariyeri de bitmedi .

Adı Soap McTavish (cod4) . Babası İskoç , Annesi Hollandalı . 24 kardeşin en küçüğü . Küçükken yazları dunfirmline kırlarında koşarak büyümüş . Boyu 1.79 , kilosu 69 . Mevkisi Pivot yanı çabuk forvet SS

İsminin telaffuzu "ibrahim üzülmez" :)

(Grafiğin sahibi FOREVERYP )

3.9.09

Tatil Notları

  • Böyle bir transfer Sezonu daha önce görülmedi heralde . Real Madrid , Barçanın kendilerine vermiş olduğu eziklikle , yeni gelin gibi atladı bütün yıldızlara . İçinde bulundukları travmanın boyutlarını tasavvur etmek için Robben ve Sneijder gibi iki oyuncuyu nasıl döve döve göndermeye çalıştıklarını irdelemek lazım .
  • Ağır abiler bu saçma transfer piyasasında kıskıs gülerek sessiz kaldı .
  • Sir Alex Ferguson , Valencia dışında büyük bir transfer yapmadı . Michael Owen'ı diriltme çabaları sonuç verebilir . Sir , Tevez için "hayatta 35 milyon euro etmez " dedi .
  • Manchester City bu sefer gerçekten taşlaşmış premier league dörtlüsünün arasına girmeye kararlı . Hali hazırda Robinho , Wayne Bridge , Stephen Ireland , Martin Petrov . Onların yanına Joleon Lescott , Gareth Barry , Kolo Toure , Sylvinho , Emanuel Adebayor , Carlos Tevez . Kim tehlikede? Bence Liverpool .
  • Totthenham gene hüsran mı olacak ? playstation takımı olarak mı kalacak göreceğiz . Everton ithal sermaye olmadan nereye kadar gelicek en büyük merakım bu . Tek umudum mu desem .
  • Arsenal oyuncu sattı transfer yapmadı diye yorumlar oluşuyor . Ama Arsenal şu an bile oyuncuları koyacak yer bulamıyor . tek transfer Vermaelen de ilk maçında gol attı .
  • Barça sadece Eto'o - Ibrahimovic takasına girdi . Eto'o + Hleb + 40 milyon euro . Daha sonra Hleb Stutgart'a gidince sanırım 43.25 milyon euro oldu rakam . Bence Barcelona taraftarını kandırdı . Eto'o intikamını aldı ve nerdeyse bedavaya gitti . Uzun zamandır interin zarar etmediği ,belki de kar ettiği , tek takas olsa gerek . GOAL.com'da interin inanılmaz takas fiyaskolarını buradan okuyabilirsiniz .
  • Inter transfer sezonunu fena geçirmedi . Mızmızlanan ibrahimovicin yerine Eto'o artı 45 aldılar . Ayrıca son gün de Sneijder'i bedavaya kaptılar . (evet bedava . 15 milyon euro'ya para diyemem Sneijder transferi için ) . Fok balığı Kerlon bu sene de Ajaxta kiralık . Thiago Motta kariyerinin iniş çıkışlarına devam ediyor . Lucio gerçekten sağlam transfer .
  • Milan taraftarı kendini jiletlemeye başlayacak herhal bu sezon . Kaka'yı sattılar . Zaten yetersiz kadroya bir tek Huntelaar geldi (Gelse noolur gelmese noolur o ayrı) . Onyewu kurtarır artık maçları . Zavallı Pirlo istese de Chelsea'ye gidemedi .Galiba Milan'da kimsenin bilmediği oyuncular var .
  • Juventus transferleri göze batmasa da gerçekten sağlam kadro kurdu . Atak zayıf gibi görünse de Juventus'un mantalitesinde bir takım için çok yeterli (60 maçlık sezonlara sahip bir takım için ) . Sissoko-Melo-Camoranesi orta sahasına karşı kaç takım top yapabilir bilmiyorum .
  • Bayern Munich bu yazı Ribery için savaşarak geçirdi . Vermediler de nihayetinde. Bir de Robben'i aldılar Realden. Böyle yönetime helal olsun .
  • Marsilya ve Bordeaux gene sağlam geliyor . Lyon'un işi zor . Porto ve Lyon gene iyi satış yaptı , yenisini aldı .
  • Sivasspor cuşuyor çoşturuyor . BJknin se bu kadroyla Şampiyonlar ligine gitmesi ürkütücü
  • Lazio ve Napoli gene çok renkli olacak
  • Matteo Ferrari'ye bonservis ödeyen ilk takım : Beşiktaş
  • Fenerbahçe yine isim üzerinden transfer yaptı . Galatasaray'ın kadrosu bu sene herkesi umutlandırdı . Beni bile kahvehaneye götürdü maç için . Trabzonspor gene içsavaşa doğru ilerliyor .
  • İngilterede 4 takımın hegemonyasından şikayet ediliyordu fakat bu sezon kırılmak üzereler . Fakat İspanyada durum daha vahim ve ilk 2 nin yanına yaklaşan dahi olmayacak gibi . Juventus-inter ikilisi de diğer 18 takımdan ayrı duruyor . Fransa da Lyon'un yanına(hatta önüne) iki takım kattı . Almanya her zamanki gibi harika . Hadi bakam...

Yılın Transferi

Evet . Ne Kaka ne Cristiano Ronaldo ne de İbrahimovic . Yılın transferi İbrahim Kaş . BJK yönetimi bir yöneticilik dehası daha sergiledi ve geçen sene Getafe'ye bonservisiyle bedavaya gönderdiği İbrahim Kaş'ı (7 maç oynadı orada ) , 1 milyon euro karşılığında bir yıllığına kiraladı . bu kadar .

Mehmet Topuz


"
50 milyon $ verseler de Fenerbahçe'de oynamam!
"




Sergen Yalçın

....
....
Ercan
Taner : Peki Tabata Beşiktaşa ne getirir ?
Sergen Yalçın : valla ne getiricek .. ne biliyim , gelirken baklava falan getirebilir Antep'ten...

(gülüşmeler)

Ercan Taner : Baklavayla başladı
Mehmet Demirkol : ismail'in (köybaşı) getirdikleri bitmiş midir ?

(gülüşmeler)