18.9.08

Çocuktan al haberi


Burak Yılmaz . Yetenekli oyuncu . Bu yüzden ikinci bir şans için fenerbahçe'de. Takımda yeni olmasına rağmen bir şeyi o da farketmiş ve NTVspor'a konuşuyor : " Şampiyonlar Ligi maçlarına olan konsantrasyon bambaşka." . Konsantrasyon güzel şey .

Selçuk Yula. Eski forvet. Fenerbahçe yorumcusu. Konuştuğu programda konu bu konsantrasyona geldiğinde , "normaldir. Avrupa maçına daha iyi konsantre olur futbolcu. bundan doğal bi şey yok" diyor. Diğer yorumcularsa Sadece avrupa maçlarında vitrin için savaşıp diğer maçlarda seren ve "yayan" futbolcuların ihanet ettiğini savunuyor.

Fenerbahçe . Şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığı , yarı final kapısını Peter Cech'in can havliyle kapattığı sezonda , Leverkusen'den 5 yiyen Galatasaray'a kaptırıyor Şampiyonluğu . Tek sebebi , Avrupa maçları ertesi oynanan tüm lig maçlarında puan kaybetmesi . Yani vitrinden gelip annesinin liginde yayanların ödemesi gereken bir fatura . Faturayı ödeyen kim ? Arthur Zico . Faturayı Zico'ya kesen kim ? Selçuk Yula ve arkadaşları :" iyi hoş ama disiplini az." Ne bu lan ? işkembe mi ?

Selçuk Yula. Burak Yılmaz . Arthur Zico

No comments: