23.3.08

Claude Bakadal


Diyarbakır sporda kaçırdığı goller hala aklımda . Güçlü bir forvetti .

1999-2000 Grenoble Foot 16 gol
2000-2003 Excelsior Mouscron 9 gol
2003-2004 Diyarbakırspor 6 gol
2004-2005 Akçaabat Sebat 0 gol
2006-2007 Sainte-Geneviéve-des-bois 7 gol

2 ilginç not

1. DBakırspor yöneticisinin açıklaması : Konu ile ilgili açıklamada bulunan Menajer İsmet Yılmaz, Bakadal ile yollarını ayırdıklarını belirterek, "Bakadal’dan çok şeyler bekliyorduk, ama bu oyuncu kendisinden beklenen performansı sergileyemedi. Sezon boyunca 6 gol attı, fakat onun 10 mislini de kaçırdı. Hiçbir futbolcuya Bakadal kadar şans tanınmadı. Birçok maçta kaçırdığı gollerle Diyarbakırspor’u puanlardan etti. Yönetim kurulumuz yeni sezon için kendisinden faydalanmak istemedi. Kendisine durumu ilettik ve ligin bitimine bir hafta kala kendisine izin verdik. Kendisine teşekkür ettik ve yollarımızı ayırdığımızı ilettik" dedi.


2. BAKADAL’IN ÖFKESİ

Konyaspor maçında, kırmızı-beyazlı takım 4-3 yenikken kaleciyi geçtikten sonra topu boş kale yerine üsten auta gönderen Bakadal’ın, maçtan sonra büyük üzüntü ve öfke yaşadığı öğrenildi.
Soyunma odasından kapıları tekmeleyerek, üzerini değiştirmeden çıkan Bakadal’ın, Fatih Stadı’ndan Akçaabat Sebatspor Tesisleri’ne kadar yürüyerek gittiği bildirildi.
Kulüp masörünün siyahi oyuncuya tesislere kadar eşlik ettiği kaydedildi.



Kariyerin özeti gibi sanki


ekstra not (pasFOTOMAÇ) : Yattara'yı Bakadal ayarttı

Geçtiğimiz hafta içinde barda eğlenirken yakalanan Yattara'yı Bakadal'ın ayarttığı öğrenildi. Akçaabat Sebatlı futbolcu Bakadal için Trabzon kulübüne bilgi vererek bu konuda önlem alması için uyarıldı. A.Sebatlı yetkililerin de "Gerekli uyarılar yapılacaktır" dediği öğrenildi. Bu arada Yattara'nın da özel yaşamı konusunda uyarıldığını belirten asbaşkan Nevzat Şakar "Dikkatle futbolcumuzu takip ediyoruz. O da gereken özeni göstereceğine söz verdi" dedi. Bilbao maçına yetiştirileceği öğrenilen Yattara "Bu maçta da gol atarak takımımın başarılı olması için elimden geleni yapacağım" dedi.

Osman ŞİŞKO


sen neymişsin bakadal

No comments: