25.2.08

yazı kalır...



  • Kış geldi ve Kar kaplı , Buz kaplı ya da Çimden eser kalmamış "fifa onaylı" sahalarda maçlar izlemeye başladık yine. Nike'ın toplarıysa ayrı bir komedi . Karda topu gören gidip piyango bileti alıyor . Ve bu koşullarda futbol oynanırken , Kasımpaşa , kendi semtinin göbeğindeki stada yapma çiçek saksısı muamelesi görüyor .Kasımpaşa gidip dağdaki kurtlara oynuyor maçını . Ve aynı dönemde 2010 dünya kupasının yapay çimde yapılması konuşuluyor . Ve birileri kuralların evrenselliğinden bahsediyor .
  • Juande Ramos aldı Carling kupasını Chelsea'ye devirerek . Bu adam da winner galiba . Bu yüzden şekil verdiği sevilla da aynen devam eder diyorum . Fikret Engin de wembley'i dünyanın en büyük ikinci stadı yaptı . Ki alakası yoktur . listeleyelim başka bir yazıda.
  • Normal bir yorumcu , maç esnasında bir oyuncunun oyuna gireceğini görünce kimin çıkacağı konusunda yorum veyahut tahmin yapar . Ömer Üründül ise oyuna girmek üzere olan bir oyuncu gördüğünde "john terry oyuna girecek galiba" diyor. Yeni farkettim .
  • Fenerbahçe bu sefer de kimseyi şaşırtmadı ve Avrupadaki galibiyetin ardından 3 puanı kaybetti . Bahisçilerin yüzünü güldürdü .
  • Beşiktaşın ligin ikinci yarısında attığı gol sayısı 14 . Ara transferde gönderdiği futbolcuların gol sayısı 9 .

No comments: