18.5.09

Alice Transfer pazarı #3


Ruud Van Nistelrooy
Carlos Tevez
Ryan Babbel

Ronaldinho
ve tabii ki Adriano Fenerde ...
Diego Capel
Juninho
Tiago
Ronaldo(tombiş)
Aoruna Kone
Shevchenko
Quaresma
Claudio Pizarro
Julio Baptista
Kevin Kuranyi (lincoln şalkeye kuranyi cimboma(!))
Tiago(juve)
Juninho (lyon)
Diego Capel

18/05/2009 itibariyle ...

14.5.09

How much is Ronaldinho ?


yahu bıktık ...haberlere bak..muhabbetlere bak..dialoglara bak ...mahalle berberinde oturan liseli gençlerin yapacağı muhabbeti haber diye dayıyorlar...yazık


"""".....*(Ronaldinho kaç para) Ünlü menajer, "Milan 20 milyon euro'ya Ronaldinho'yu satar" cevabı verdi. Yıldırım, bu transferi gündeme aldı..........Ünlü menajer, "Milan 20 milyon euro'ya Ronaldinho'yu satar" cevabı verdi. Yıldırım, bu transferi gündeme aldı. .........Figer'in cevabı ise gayet netti. Uruguaylı menajer, Milan'ın Brezilyalı yıldızdan kurtulmak istediğini belirterek, "İtalyanlar, Ronaldinho'dan bu sezon istediği verimi alamadı. Milan ona boş yere yılda 8 milyon euro ödüyor. 20 milyon euro verene hiç düşünmeden Ronaldinho'yu satarlar. Zaten onu Avrupa'da hiçbir büyük takım istemiyor. Bu yüzden ülkesine dönmeyi bile göze aldı" dedi."""""""


7.5.09

Chelsea 1- 1 Barcelona

Maçı rakamlara bırakalım , biz hakem konuşalım ...

Topla oynama : Ev sahibi Chelsea 37 - 63 Barcelona
Messiye baskı yapan oyuncu sayısı : 4
92. dakikada Barcelona'nın şut istatistiği : Şut sayısı 13 - kaleyi tutan şut 0(sıfır)

Kaleyi tutan ilk ve tek şut 93. dakikada iniestanın golü . Essien'in golü de enfesti . Hakem ne yaptığını bilmiyordu . Ben ilk defa bir maçtan sonra böyle demeçler verildiğini gördüm ( avrupayı kastediyorum ) . Pique'nin tartışmasız penaltısı dışında 2-3 tane tartışılmaya değer penaltı pozisyonunda devam dedi Tom Henning Ovrebo . Futbolcular "bu hakem satılık " , teknik direktör de "UEFA bir manu chelsea finali daha istemiyor" diyecek kadar dolmuş . Ceza sahasına girerken kendi kendine ayakları karışıp düşen Anelka için de Abidal'e yapıştırdı kırmızıyı . işte böyle . ama gene de iyi ki seyrettim dedirten maçlardan ..

not: iniesta'nın saçları dökülmüyor , alnı geniş :)

6.5.09

Nostalerji


haziran ayı gene yaklaşmışken şunu bi koyayım dedim ne zamandır aklımdaydı

http://arsiv.fotomac.com.tr/2007/06/18/ana109.html

ManUtd 4 - 1 Arsenal

"We are 11 men, they are 11 children, this is the difference."
Patrice Evra

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

. Avrupa Basketbolunun en büyüğü 2009 için Panathinaikos oldu 73-71. Yarı final maçları harikaydı . 2 günde 3 maçla basketbola doyduk (üçüncülük maçı felaketti) . CSKA iki kez üst üste kazanamadı kupayı ama Siskauskas çok iyiydi ; ama son saniyede , kendisine getirilmeyen perde sebebiyle , kötü bir clutch shot'ı kaçırdı . Finallerin MVP'si Vassillis Spanoulis oldu . Yunanistan basketbolda bir harika . 6 amerikalıyla olmuyor bu işler !

4.5.09

Alice Transfer pazarı #2


Ruud Van Nistelrooy
Carlos Tevez
Ryan Babbel

Ronaldinho
ve tabii ki Adriano Fenerde ...
Diego Capel
Juninho
Tiago
Ronaldo(tombiş)

04.05.2009 itibariyle...

tasarım harikası otobüs durakları


Bu duraklardan muzdarip olan iller : Ankara, İzmir, Konya, Kayseri, Gaziantep, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Kırıkkale, Antalya, Samsun, Erzurum, Şanlıurfa, Çorlu, Çankırı, Rize, Trabzon .

Bu durakların bu blogda işi ne ? tabi ki beni sinirlendirmesi sebebiyle buradalar . Bu nasıl bir dizayndır allahım... Kışın ne rüzgardan koruyor ne yağmurdan ! ne de yazın güneşten... sırf reklam tabelası ! yahu camdan yapmışlar güneşte yanıyoruz. Her yeri açık , ayazı yiyoruz . tavanı yüksek ve dar , yağmurdan korumuyor . Ama çok şık :)

3.5.09

Profesyonellik ?

Bu fotoğrafa çok uzaktan ve dışarıdan bakınca görünen şey profesyonellik , hatta NBA tarzı bir profesyonellik ( kavga sırasında koltuğundan kalkana ceza var yahu) . Fakat ben yakından , ve fotoğraftakilerin kim olduğunu da hesaba katarak , bakınca bir kiralık katilin vurdumduymazlığını görüyorum . Bu fotoğraf bağırıyor ; "3-4 milyon euro'mu alırım keyfime bakarım arkadaş , bana ne fenermiş galatasaraymış ,beşiktaşmış.. adını yaz desen onu bile yapamam ... hangisi olsa farketmez bana "

(kavgayı övmüyorum tabii ki , fakat bu görüntü kavgadan daha mide bulandırıcı benim için )